Een virtuele rondleiding door woningen en bedrijfspanden kan heel interessant zijn voor makelaars en andere huizenverkopers. Als aanvulling op de gebruikelijke foto’s of ter vervanging. te gebruiken op uw website, funda en ander presentatie materiaal.

Bekijk hieronder een demo.  Bij deze demo hebben wij gebruik gemaakt van een plattegrond van de woning en kan de kijker direct kiezen welke ruimte hij wil bekijken. In de panorama’s kan de bezoeker vervolgens doorstappen naar de verschillende kamers en krijgt zodoende een goed indruk van de woning.

Deze rondleidingen zijn volledig aan te passen naar uw wensen. Geheel in uw huisstijl en integreerbaar in uw website. Elke panorama kunnen wij voorzien van verklarende teksten en points of interest kunnen d.m.v. extra foto’s toegelicht worden.


Demo Rondleiding Makelaardij.

Virtuele rondleiding voor makelaars en particulieren op basis van een plattegrond:

360 graden fotografie voor makelaars

 


Combineer een virtuele rondleiding direct met traditionele foto’s. Foto’s blijven uiteraard nodig voor flyers en brochures. Wij kunnen deze natuurlijk ook meteen voor u verzorgen zonder extra voorrijkosten of opstartkosten. Voordelig en makkelijk.

Er zijn veel meer mogelijkheden en toepassingen denkbaar. Informeer naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen.

klik hier voor meer informatie